Flavourites live

img_7181-2.jpgNu alweer voor de vijfde keer werd Flavourites Live gehouden in De Overkant, het oude Storkgebouw in Amsterdam-Noord.
Flavourites is een bundeling van 160 hippe webshops op het gebied van mode, lifestyle en alles wat het leven van de moderne mens kan veraangenamen. De Overkant is een enorm groot fabrieksgebouw waar alle shops met gemak in passen. Maar dan. Je komt ogen en oren tekort om alles in je op te nemen; wij waren overdonderd door het aanbod. Alles fris en fleurig uitgestald, vriendelijke shophouders, een zeer divers aanbod van babyspullen tot brownies per post; van sieraden tot meubilair, kerstballen … te veel om op te noemen. Al snel vonden we de stand van bubaB/Catootje/plukietsmoois. Mooie grote stand waar we op ons gemak de uitgestalde waren konden beklijken. Goed idee dit bundelen van krachten! Mooi ook die retro radio- of t.v.tassen en erg praktisch!
Maar ons budget was jammer genoeg al opgegaan aan een hippe knuffel voor onze achterneef. Hopelijk kan hij die waarderen … anders zetten we ‘m bij onze eigen verzameling knuffels.
Het publiek bestond voor het grootste deel uit tot in de puntjes verzorgde jonge vrouwen, veelal met lang (zwart) haar.
De horeca was dik in orde: lekkere broodjes, goeie koffie, voldoende zitplaatsen. Maar onze voorkeur ging uit naar het grote Storkrestaurant met uitzicht op het IJ en zijn rustieke terras.
Alle andere foto’s kun je vinden op bit.ly/18wGWPn maar de knuffel staat hier al boven. Mooi hè?